HACCP

Pomáháme úspěšně zavádět systém kritických bodů (HACCP) ve stravovacích provozech po celé ČR. Zajišťujeme také související služby, díky kterým bude vaše firma splňovat odpovídající požadavky stanovené zákonem.

Úspora času

Postaráme se o kompletní zavedení systému HACCP včetně dokumentace

Úspora financí

Pomůžeme vám odhalit rizika ohrožující vaše podnikání a zajistit nezávadnost potravin

Kompletní řešení

Zajistíme, aby vaše firma měla k dispozici vše pro správné zavedení HACCP

Proč si vybrat právě nás?

Využíváme technologické postupy schválené pro gastronomické provozy. Naše odborné služby přináší osvědčené řešení pro výrobce potravin, distributory, hotely, restaurace, školní a závodní jídelny, rychlá občerstvení nebo třeba kavárny.

Pro stravovací provozy z celé ČR poskytujeme kompletní služby – od stanovení kritických bodů přes školení odborné způsobilosti až po audity a hygienické kontroly. Navíc využíváme vlastní integrovaný systém ochrany proti škůdcům.

Legislativní rámec

  • Zákon č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví v platném znění
  • Nařízení Evropského parlamentu a rady (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin a další související legislativa v platném znění

Jaké služby zajišťujeme?

  • Zavádění systémů kritických bodů (HACCP) ve stravovacích provozech včetně vypracování dokumentace
  • Školení k získání a udržení odborné způsobilosti zaměstnanců provozu dle zákona č. 258/2000 Sb. v platném znění
  • Hygienické kontroly se zápisem na místě
  • Sledování rizik, kritických míst a postupů
  • Úpravy již zavedených systémů
  • Zpracování analýzy nebezpečí
  • Konzultace v oblasti hygieny a výživy potravin
  • Odborné poradenství

Chcete se poradit nebo na něco zeptat?

Kontaktujte nás
Škůdci Systémová ochrana Dezinfekce Vyklízení Články Kontakt